Persberichten

Drie jongens aangehouden voor straatroof

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 januari hielden agenten drie verdachten aan op verdenking van een straatroof. Eerder die nacht werd een Almeerder op het Geuzenpad met geweld beroofd van onder andere zijn telefoon en portemonnee.

Rond 02.20 uur meldde het slachtoffer dat hij en een vriend zojuist beroofd waren. De twee waren op de fiets toen ze op het Geuzenpad ineens van hun fiets getrokken werden door drie jongens in het donker gekleed. Hierbij was de Almeerder meerdere keren geslagen. Zijn vriend wist weg te fietsen. Met onder andere de telefoon en portemonnee van het slachtoffer waren de drie weggerend.

Agenten zochten in de omgeving op het G.A. Overdijkinkpad zagen ze drie jongens die aan het signalement voldeden. Bij het zien van de agenten zetten de drie het op een rennen. Na een korte achtervolging konden de drie aangehouden worden. Het betreft twee jongens van 15 jaar uit Almere en een 14-jarige jongen uit Biddinghuizen. Bij één van hen werd de telefoon en portemonnee van het slachtoffer terug gevonden. De drie zitten vast voor nader onderzoek. Het slachtoffer ging naar een ziekenhuis om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen.

4 gedachten over “Drie jongens aangehouden voor straatroof

 • Misschien is het een idee om de 3 daders even 10 min met het slachtoffer en zijn fam alleen te laten!?

  Beantwoorden
  • Lijkt me een uitstekend Idee.

 • 14 en 15 jaar en dan om dat tijdstip op straat?
  Ik zeg maar niets

  Beantwoorden
 • .Misschien dan ook voor de ouders een heropvoeding!!!.
  14 en 15jr horen op dit tijdstip al lang in bed teliggen,,

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *