Nieuws

Buitenring lange tijd afgesloten na aanrijding

De Buitenring is donderdagavond lange tijd afgesloten geweest na een aanrijding ter hoogte van de Lage Vaart, nabij de Bouwmeesterbuurt. De doorgang voor het verkeer werd onmogelijk gemaakt door de forse schade en het politieonderzoek dat na de aanrijding werd uitgevoerd. Door de aanrijding was de weg bezaaid met brokstukken.

De aanrijding gebeurde rond tien uur. Twee voertuigen waren bij het ongeval betrokken. Eén van de auto’s heeft daarbij een vangrail geraakt. Het is niet duidelijk of er bij de aanrijding gewonden zijn gevallen.

De weg werd afgesloten van de aansluiting met de Tussenring naar de Polderdreef. Pas even na middernacht was het onderzoek gereed en konden de betrokken voertuigen door een bergingsbedrijf worden meegenomen. Daarna werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

 

2 gedachten over “Buitenring lange tijd afgesloten na aanrijding

  • de buitenring begint bij de polderdreef en gaat richting a6

    Beantwoorden
    • Jos van der Lelie

      Nee dat is niet juist. De Buitenring begint bij de aansluiting van de Tussenring. Draai van de Tussenring de “ring” op richting de Polderdreef, dan zie je al meteen het bordje “Buitenring” staan. En dat is ook logisch, want daar begint Almere Buiten ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *