Nieuws

Bestelauto uitgebrand langs Muiderzandweg

In de nacht van vrijdag op zaterdag stond er een bestelauto in brand langs de Muiderzandweg. De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig geheel uitbrandde. 

Rond 01:55 uur kregen politie en brandweer een melding van een voertuigbrand langs de Muiderzandweg. Bij aankomst van de hulpdiensten stond het voertuig al volledig in brand. De brandweer had het vuur door middel van schuim snel geblust.

De wagen kan als verloren worden beschouwd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie sluit niet uit dat er sprake is geweest van brandstichting. In september vorig jaar ging er op nagenoeg dezelfde plek ook een voertuig in vlammen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *