Kort nieuws

Automobilist wijkt uit en belandt in tunnelbak

Op de Spectrumdreef is zondagochtend een auto in een tunneltje beland na een uitwijkmanoeuvre. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 09:10 uur ging het mis op de Spectrumdreef tussen de Evenaar en de Azorenweg. Volgens getuigen moest de auto uitwijken voor een tegemoetkomende auto die aan het spookrijden was. De auto die uitweek schoot tussen twee brugranden door en kwam beneden tot stilstand. Met hulp van de brandweer is de bestuurder uit de auto gehaald. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De spookrijder is na het ongeval doorgereden. Het kenteken van de bestuurder is bekend bij de politie. De Spectrumdreef is enige tijd afgesloten geweest voor sporenonderzoek door de verkeersongevallenanalyse-dienst van de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *