Nieuws

Automobilist rijdt talud op bij Stedendreef

Dinsdagavond rond kwart voor tien is een automobilist langs de Stedendreef van de weg geraakt en een talud opgereden. Er is één inzittende van de auto gewond geraakt.

Dit opmerkelijke ongeval gebeurde ter hoogte van de Rotterdamweg. De auto is ruim voor de Rotterdamweg van de weg af geraakt. De auto is door de berm gereden en vervolgens via een vluchtheuvel op de Rotterdamweg bovenop het talud beland.

Voor zover bekend waren er geen andere auto’s bij het ongeval betrokken. De bestuurder van de auto raakte licht gewond en is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De mogelijke bijrijder is kort na het ongeval de plaats des onheils ontvlucht. De politie heeft in de omgeving naar deze persoon gezocht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht. Een berger heeft de auto van het talud afgesleept en meegenomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *