Kort nieuws

Vier auto’s betrokken bij kop-staartbotsing Muziekdreef

Donderdagochtend zijn vier auto’s op elkaar gebotst op de Muziekdreef ter hoogte van het Klein Brandt Sportpark. Niemand raakte gewond. 

Rond 08:45 uur ging het op de Muziekdreef mis en klapten de vier auto’s op elkaar. Politie en meerdere ambulances kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Diverse inzittenden, waaronder ook kinderen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken op mogelijke verwondingen. Uiteindelijk bleek er niemand gewond te zijn.

De Muziekdreef is vanaf de parkeerplaats van het Klein Brandt Sportpark in de richting van de Waddendreef enige tijd afgesloten geweest. Een berger heeft verschillende auto’s weggesleept, waarna de weg weer vrijgegeven kon worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *