Nieuws

Uitslaande schuurbrand bij appartementencomplex Faunabuurt

Dinsdagavond is er brand uitgebroken in een schuur aan de Otterstraat. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Rond 19:10 uur kwam er een melding van een schuurbrand aan de Otterstraat binnen bij de meldkamer. Al snel werd er bekend dat het om een uitslaande brand in een schuur nabij een appartementencomplex ging. Hierop werd er meteen opgeschaald naar ‘middelbrand’ en zijn er een extra blusvoertuig en een hoogwerker ter plaatse gekomen. De brand was zo hevig dat naastgelegen woningen rookschade hebben opgelopen en enkele ruiten zijn geknapt, aldus de brandweer.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe groot de omvang van de schade is aan de woning(en) is op dit moment nog niet bekend. De bewoners kunnen allemaal terugkeren naar hun woningen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Tijdens de bluswerkzaamheden zijn diverse getuigen gehoord.

Video: Max van der Tol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *