Nieuws

Tesla belandt in greppel Noorderplassen

Donderdagmiddag is een Tesla van de weg geraakt en in een greppel langs het Kombuis tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte niet gewond.

Rond 12:20 uur ging het mis en raakte de elektrische taxi van de weg. De brandweer werd opgeroepen om de bestuurder uit zijn benarde positie te kunnen bevrijden. Echter kon de taxichauffeur met behulp van agenten door het openstaande raam van zijn portier naar buiten klimmen. Met een ladder kon hij droog en zonder kleerscheuren uit de greppel komen.

De opgeroepen brandweer bleek niet nodig te zijn en keerde na aankomst terug naar de kazerne. Een bergingsbedrijf heeft de taxi weer op het droge getakeld en meegenomen. Het Kombuis is door bergingswerkzaamheden een half uur afgesloten geweest voor het verkeer.

2 gedachten over “Tesla belandt in greppel Noorderplassen

  • Er raken zoveel auto’s van de weg.
    Waarom moet er nu perse Tesla, bij staan?
    Negatieve berichtgeving

    Beantwoorden
    • Mee eens. Dit is stigmatiserend en riekt naar populisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *