Nieuws

Overval op supermarkt Bouwmeesterbuurt

Woensdagavond is er een overval gepleegd op de Lidl aan het C. van Eesterenplein. De recherche zoekt getuigen.

Rond 20.30 uur kwam de melding dat er een overval gaande was op de Lidl in de Bouwmeesterbuurt. Twee verdachten bedreigden met een wapen een medewerker. De mannen gingen er vervolgens met een geldbedrag vandoor. Na de overval vluchtten ze op een scooter in de richting van het Oostvaarders College.

Signalement

Het gaat om twee mannen. De eerste verdachte is tussen de 20 en 24 jaar oud. Hij heeft een donkere huidskleur, een smal postuur en is rond 1.75 m lang. Hij sprak goed Nederlands, maar wel met een accent. Hij droeg een zwarte bivakmuts, een zwarte winterjas, een donkere broek en zwarte handschoenen.

Over de tweede verdachte is minder bekend. Ook hij droeg een bivakmuts en had een lichte jas aan.

Uw tip!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

2 gedachten over “Overval op supermarkt Bouwmeesterbuurt

  • Ik wens de medewerkers die dit overkomen is veel sterkte bij het verwerken van deze stressvolle gebeurtenis.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *