Kort nieuws

Kat op het dak van woning in Muziekwijk

Vrijdagochtend heeft de brandweer de nodige moeite moeten doen om een kat van het dak te krijgen van woningen aan de Brahmsstraat. De kat zat vanaf zijn benaderde positie luidkeels te miauwen.

Rond tien over negen werd de brandweer opgeroepen vanwege een kat die over de daken liep in de Brahmsstraat. Brandweerlieden hebben na aankomst met een ladder geprobeerd bij de kat te komen. Toen dit niet lukte werd er besloten om met behulp van een brandweerslang de kat de goede kant op te sturen.

Uiteindelijk vond de kat het te nat onder zijn voeten worden en koos hij zelf het hazenpad. Nadat hij van het dak was gesprongen en over een pergola liep slaagde de brandweer erin om hem hier ook vanaf te krijgen. De eigenaar van de kat was ten tijde van het voorval niet thuis, de kat raakte bij zijn avontuur niet gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *