Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding Hollandsedreef

Donderdagochtend zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen op de kruising Hollandsedreef met de Operetteweg. Er raakte één persoon gewond.

Kort voor negen uur botsten de twee voertuigen op elkaar. Door de klap kwam één van de voertuigen in de berm voor het politiebureau tot stilstand. Omdat er mogelijk sprake was van een bekneld persoon werd de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek de bestuurster niet bekneld te zitten en heeft de brandweer alleen het voertuig spanningsloos gemaakt.

De bestuurster is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Als gevolg van de aanrijding is de Hollandsedreef in de richting van de Hogering ruim een uur afgesloten geweest voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie hebben ter plaatse technisch onderzoek gedaan om het ongeval in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *