Kort nieuws

Brandweer druk met stadsverwarmingshuisje

In de nacht van woensdag op donderdag is de brandweer uitgerukt naar de Staatsliedenwijk voor ‘rookontwikkeling’ bij een huisje voor stadsverwarming.

Rond 0:45 uur kreeg de brandweer een melding van brand in een elektriciteitshuisje aan de Churchillweg. De brandweer was snel ter plaatse en was enige tijd bezig om de deur van het huisje open te krijgen. Toen dit eenmaal was gelukt constateerde de brandweer dat het ging om een stadsverwarmingshuisje.

De ‘rookontwikkeling’ die te zien was bleek stoomvorming te zijn van vermoedelijk een warmwaterlekkage. Deze stoomvorming was duidelijk zichtbaar vanwege de lage buitentemperatuur en werd hierdoor aangezien als rookontwikkeling. Nadat het nutsbedrijf ter plaatse was gekomen kon de brandweer retour kazerne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *