Kort nieuws

Brand in kruipruimte woning Oldewierde

In de kruipruimte van een woning in De Wierden is vrijdagavond brand ontstaan. De brandweer heeft de brand geblust. Er raakte niemand gewond.

Rond 22:45 uur ontstond brand in een rookkanaal van een woning aan de Oldewierde. De brand sloeg door naar de kruipruimte waarna isolatiematerieel in brand vloog. Een brandweerman is de kruipruimte ingegaan om de brand te blussen. Bij de brand kwam enige rookontwikkeling vrij.

Enkele woningen zijn door de brandweer ontruimd. Nadat de brand onder controle was zijn de woningen gecontroleerd op koolmonoxide en vrijgegeven. Twee woningen zijn geventileerd met een overdrukventilator. Salvage is ter plaatse gekomen om de omvang van de schade te inventariseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *