Kort nieuws

Botsing tussen twee auto’s op Hollandsedreef

Maandagmiddag zijn er twee voertuigen op elkaar gebotst op de Hollandsedreef bij de kruising Bartokweg. Er raakte niemand gewond.

Rond 14:45 uur wilde een automobilist de kruising oversteken. De bestuurder had echter, vermoedelijk door de laagstaande zon, niet opgemerkt dat een andere auto over de Hollandsedreef reed waarna er een aanrijding voltrok. De ambulancedienst kwam ter plaatse om eventuele gewonden te behandelen. Na medische controle door de ambulanceverpleegkundigen bleken beide bestuurders niet gewond te zijn.

Als gevolg van het ongeval heeft zowel het doorgaande als kruisend verkeer enige tijd hinder van de wegafsluiting ondervonden. Een bergingsbedrijf heeft één van de auto’s meegenomen, de andere auto heeft op eigen kracht zijn weg vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *