Persberichten

Man aangehouden voor bedreiging buschauffeur

persfotoDinsdagochtend 29 november is een buschauffeur bedreigd door een man. De bedreiger is door de politie aangehouden en zit vast voor nader onderzoek. 

Rond 10.30 uur kwam de buschauffeur aan bij de halte Landgoederenbuurt. Een man stapte de bus in en begon, volgens de buschauffeur, direct bedreigende taal te uiten. Bij de halte Centraal Station verliet de man de bus. De politie werd ingeschakeld waarop zij in de omgeving op zoek gingen naar de man.

In het centrum vonden agenten de man, een 47-jarige inwoner van Almere, en hielden hem aan. Hij bleek een mes bij zich te hebben. Van Connexxion heeft de Almeerder een vervoersverbod gekregen van tien weken voor de zone Almere Centrum.

Een gedachte over “Man aangehouden voor bedreiging buschauffeur

  • Mag je nog wel het geslacht noemen van de dader? Voor je het weet komen de voorstanders van genderloosheid in opstand.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *