Nieuws

A6 lange tijd dicht na ongeval met weginspecteur

Zaterdagavond hebben er twee ongevallen plaatsgevonden op de A6 ter hoogte van Almere Stad Oost. De snelweg is lange tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. Bij het ongeval was een auto van Rijkswaterstaat betrokken. Er raakte niemand gewond.

Rond 22.30 uur vloog er een auto uit de bocht op de afrit naar de Veluwedreef. Een voertuig van Rijkswaterstaat en de politie stonden de auto te beveiligen toen rond 23.00 uur een automobilist de afrit op reed en toen zag dat deze afgesloten was. De bestuurder stuurde zijn auto terug de hoofdrijbaan op. Op dat moment werd hij van achter geraakt door een andere automobilist. Hierdoor slipte de auto tegen de pick-up van Rijkswaterstaat aan. Het achterop rijdende voertuig kwam met een klap tot stilstand tegen de vangrail in de middenberm.

De betrokken partijen zijn door personeel van een ambulance gecontroleerd op verwondingen. Volgens een woordvoerder van de politie is er niemand gewond geraakt. Omdat de drie auto’s verspreid over de weg stonden is de snelweg uiteindelijk ruim anderhalf uur dicht geweest. Nadat het ingesloten verkeer het ongeval had gepasseerd konden de betrokken auto’s worden geborgen. De hulp van een ZOAB-cleaner werd ingeroepen om het asfalt te reinigen, waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Een gedachte over “A6 lange tijd dicht na ongeval met weginspecteur

  • Huh…eerdere berichten vertelden auto uit de bocht en daarna de botsing….ook was dit alles al veel eerder….23uur stonden we al muurvast voor de afrit

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *