Nieuws

Politiebureau-rammer was boos om bekeuring

auto-rijdt-politiebureau-haven-binnenDe man die zaterdagavond met zijn auto het politiebureau aan het Bivak in Almere Haven binnenreed deed dat omdat hij boos was vanwege een bekeuring die hij eerder had gekregen. De politie meldt dit op Facebook.

Agenten die in het bureau aan het werk waren werden behoorlijk opgeschrikt door een harde klap bij de toegangsdeur. Vervolgens troffen zij de auto aan die door de pui was gereden en tussen de verbrijzelde toegangsdeuren van het bureau stond.

Een alerte getuige vertelde dat er een man uit de auto was gestapt en was weggerend. Hierop hebben agenten de scooter van een pizzakoerier gevorderd en hebben zo de verdachte achterhaald.

Omdat de verdachte geen uitsluitsel gaf of er een explosief in het voertuig kon liggen is er een team explosieven verkenner (TEV) ter plaatse gekomen. Deze doen een eerste screening en kunnen de eventueel geplaatste explosieven herkennen. Er bleek gelukkig geen explosief in het voertuig te zitten.

De verdachte verklaarde later dat hij het niet eens was met een bekeuring die hij had gekregen en zo boos was dat hij zijn auto het bureau in heeft gereden.

“We begrijpen best dat mensen het soms niet eens zijn met een boete en snappen ook dat hier wellicht wat frustratie over kan ontstaan”, aldus de politie. “Maar om op deze manier je gelijk te komen halen is natuurlijk onacceptabel.”

Tegen de bestuurder wordt een proces-verbaal opgemaakt.

2 gedachten over “Politiebureau-rammer was boos om bekeuring

  • G.L. van Dijen

    ik kan me iets bij voorstellen bv als je een bon krijgt voor fietsen op de stoep a E61,- das 120 gulden plus

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *