Nieuws

Politie zoekt “Horror Clown”

Maandagmiddag heeft de politie een burgernetbericht verspreid vanwege een zoekactie naar een zogenaamde “Horror Clown”. 

Rond 17:15 uur werd het burgernetbericht verspreid. Een man zou met een mes lopen verkleed als clown. Hij werd voor het laatst gezien in de Sjorsstraat in de Stripheldenbuurt. Het signalement van de man: rode pruik, een geschminkt gezicht een blauwe broek en gele bretels.

De politie meldt dat zij de afgelopen dagen diverse meldingen hebben gehad over de zogenaamde “Horror Clown” die achter kinderen aanzit met een mes. De politie neemt dit uiterst serieus en de recherche heeft inmiddels een strafrechtelijk onderzoek ingesteld. Het vermoeden bestaat dat dit om slecht bedachte ‘pranks’ (grappen) gaat, die in Amerika een trend zou zijn. Mensen die de “Horror clown” zien wordt gevraagd met 112 te bellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *