Nieuws

Politie massaal op de been voor trein vol feestende studenten

Donderdagavond is de politie met zeker 13 voertuigen uitgerukt naar station Almere Centrum. Op het station kwam een trein aan met 350 feestende studenten.

De grote groep studenten kwam vanuit Amsterdam en waren onderweg richting Groningen. In Almere stapten de studenten over op een aansluitende trein. Uit voorzorg werd de politie opgeroepen om de overstap in goede banen te leiden. Er werden meerdere politiehonden ingezet en ook veiligheidspersoneel van de NS was aanwezig.  Tijdens de overstap konden de andere reizigers niet meer op de perrons komen.

De politie heeft niet hoeven ingrijpen bij de overstap van de “jolige” studenten, zo verklaarde een woordvoerder van de politie. Vlak nadat de trein weer was vertrokken konden de agenten hun weg vervolgen.

Een gedachte over “Politie massaal op de been voor trein vol feestende studenten

  • Theo riemslag

    Leuk als je als reiziger ook met deze trein mee moest. Dat kan en mag niet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *