Kort nieuws

Muntgarage gesloten na brand bij Delifrance

muntgarage-gesloten-na-brand-delifranceDinsdagavond 4 oktober is er brand uitgebroken in een filiaal van Delifrance aan de Korte Prommenade. De bovengelegen Muntgarage is vanwege nevenschade voor onbepaalde tijd gesloten. 

De parkeergarage is sinds dinsdagavond afgesloten voor parkeerders. Door de brand in de winkel onder de garage is de rook voornamelijk in de garage blijven hangen. Hierdoor is er rookschade aan de Muntgarage ontstaan en moet deze gereinigd worden.

Er wordt verder onderzoek verricht of er ook sprake is van constructieve schade aan de garage. Op het parkeerroute informatiesysteem wordt informatie verstrekt over de overige beschikbare parkeerruimte in het centrum. Geparkeerde auto’s kunnen wel de garage uitgereden worden. Wanneer de Muntgarage weer opengaat is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *