Nieuws

Man van dak GGZ instelling gehaald

Zaterdagmiddag is een bewoner van GGZ instelling de Meregaard aan de Boomgaardweg door de politie van het dak afgehaald.

Rond 15:15 uur kwam de politie massaal ter plaatse bij de instelling omdat er een man met ontbloot bovenlijf op het dak rondliep. Meerdere agenten gingen het dak op om de man te overtuigen weer naar binnen te komen. In de omgeving werden mensen op afstand van het complex gehouden.

Voor de zekerheid werd ook de hulp van het arrestatieteam ingeroepen. Toen zij rond 16:15 uur ter plaatse waren en de nodige voorbereidingen aan het treffen waren koos de man eieren voor zijn geld en gaf zich over. Hierna is de man onder begeleiding van politie van het dak afgehaald. Waarom hij zijn toevlucht zocht op het dak is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *