Persberichten

Man aangehouden voor inbraakpoging Markerkant

Gewapende overval op bedrijf Markerkant 3In de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 oktober hielden agenten een man aan. Hij wordt verdacht van een poging tot inbraak in een bedrijf aan de Markerkant.

Rond 03.25 uur meldde een oplettende getuige hoe er mogelijk geprobeerd werd in te breken in het bedrijf. Toegesnelde agenten zagen drie mannen wegrennen in de richting van de Hoge Ring. Direct startten zij een zoekactie en zagen op de parkeerplaats bij het Rie Mastenbroekpark een auto met daarin een man. De inzittende stapte direct de auto uit bij het zien van de agenten die hem vast konden pakken. Hij bleek zich niet te kunnen identificeren en had een bezweet hoofd. Op de grond bij de auto vonden agenten onder andere een bivakmuts en een breekijzer. De man, 19 jaar uit Almere, werd aangehouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *