Nieuws

Kitten laat zich niet gemakkelijk vangen

Hulpverleners hadden maandagmiddag hun handen vol aan een bange kitten. De kitten kroop onder vier auto’s waaronder die van de dierenambulance en de brandweer.

Een kitten was in Apeldoorn onder een auto gekropen en meegereden naar het Oostvaardersdiep nabij De Blocq van Kuffeler. Daar werd de kat ontdekt waarna de dierenambulance werd ingeschakeld. De medewerkers van de dierenambulance wisten het beestje te bevrijden, echter dook de kat onder de auto van de dierenambulance.

Nadat de kitten onder de auto van de dierenambulance was gehaald dook het gelijk weer onder een andere auto. Omdat de kitten niet bereikbaar was zonder de auto op te tillen werd de brandweer ingeschakeld. Zij hebben de auto met blokken verhoogd zodat ze bij de kat konden komen. De kat liet zich echter opnieuw niet vangen en dook onder de brandweerauto.

De brandweerlieden doken gelijk onder hun auto om het beestje te vangen, dat lukte waarna de bange kitten gevangen kon worden. Het beestje is opgevangen door medewerkers van de dierenambulance.

Een gedachte over “Kitten laat zich niet gemakkelijk vangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *