Kort nieuws

Gewonde na kop-staart aanrijding Cinemadreef

Vrijdagmiddag zijn er drie auto’s met elkaar in botsing gekomen op de Cinemadreef. Door de klap is één persoon gewond geraakt. Deze is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 15:15 uur ging het mis op de Cinemadreef vlak voor de kruising met de Hollywoodlaan. Drie auto’s kwamen met elkaar in botsing, waarbij één inzittende gewond raakte. De brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een bekneld persoon. Dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn, waardoor de brandweer niet hoefde te worden ingezet.

De ambulancedienst heeft één inzittende nagekeken in de ambulance en overgebracht naar het ziekenhuis. Eén rijbaan was als gevolg van de aanrijding afgesloten voor het verkeer. Dit leidde tot enige vertraging om de stad uit te komen. De politie heeft de aanrijding met de betrokken partijen afgehandeld, waarna de weg weer werd vrijgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *