Kort nieuws

Bom door brievenbus in Danswijk, politie zoekt getuigen

Meldkamer_1In de nacht van 1 op 2 oktober zijn buurtbewoners van Danswijk opgeschrikt door een harde knal. Veel mensen lieten op Facebook weten de knal gehoord te hebben.

Om 0.55 uur vond er een explosie plaats in een woning aan de Isadora Duncanweg. Rond 0.43 uur reed er een donkere Volkswagen golf door de straat en stopte voor huis, waarna het weer weg reed. De bom werd om 0.53 uur door een jongeman door de brievenbus van het betreffende huis gegooid. De dader is vervolgens langs de bushalte richting de Hoge Vaart gerend. Het incident is door camera’s geregistreerd.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zo willen zij graag getuigen spreken die de voor, tijdens of na de explosie iets hebben gezien. Bijvoorbeeld de auto die in de minuten voor de explosie heen en weer door de straat reed. Getuigen kunnen met de politie bellen op 0900-8844 of anoniem met 0800-0700.

Een gedachte over “Bom door brievenbus in Danswijk, politie zoekt getuigen

  • Nu is het een bom maar over een paar weken wordt het weer vuurwerk genoemd.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *