Kort nieuws

Aanrijding tussen bromfiets en auto Muziekwijk

aanrijding-tussen-bromfiets-en-auto-muziekwijkWoensdagavond heeft er een aanrijding tussen een bromfiets en een auto plaatsgevonden op de kruising H. Andriessenweg met het Tsjaikowskypad. 

Rond 18:50 uur ging het ondanks recent geplaatste extra waarschuwingsborden mis. Een bromfiets en een auto raakten elkaar nadat de automobilist geen voorrang verleende aan de bromfietser. De bromfietser is door ambulancepersoneel nagekeken op zijn verwondingen, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Sinds enkele weken heeft de gemeente waarschuwingsborden geplaatst bij de fietsoversteken van het Tsjaikowskypad in Muziekwijk. De reacties van buurtbewoners op de waarschuwingsborden was wisselend, omdat de borden wel erg hoog boven de weg geplaatst zijn. Op sommige kruisingen zijn de borden tussen de bladeren van de bomen zelfs slecht zichtbaar. De politie heeft samen met de betrokkenen de aanrijding afgehandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *