Kort nieuws

Twee ongevallen vlak na elkaar

Zondagmiddag hebben er kort na elkaar twee ongevallen plaatsgevonden op de Elementendreef en de Hogering. Bij beide incidenten raakte niemand gewond.

Rond 14:00 uur kwamen twee auto’s met elkaar in botsing op de kruising van de Elementendreef met de Poortdreef. Toegesnelde agenten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Uiteindelijk raakte niemand gewond en hebben de agenten geholpen met de afhandeling van de aanrijding.

Motorrijder

Rond 14:15 uur voltrok zich op de Hogering ter hoogte van de Grasweg een tweede ongeval. Agenten die bezig waren bij de eerste aanrijding spoedden zich naar het tweede ongeval waarbij een motorrijder onderuit was gegaan. Ter plaatse heeft ambulancepersoneel de opzittenden gecontroleerd maar zij bleken niet gewond te zijn geraakt.

A6

Door de afsluiting van de A6 en een deel van de Brikweg wordt het verkeer omgeleid via onder andere de Hogering en de Elementendreef. Het hele weekend was het hierdoor druk op de wegen rondom Stad West en Poort. De planning is dat de A6 maandagochtend om 05:00 uur weer opengaat voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *