Persberichten

Politie zoekt dader van poging tot beroving

Politie-auto_zwaailichtDe politie doet onderzoek naar een poging tot beroving die in de nacht van zondag 21 op maandag 22 augustus plaatsvond op de Voorstraat. Een man probeerde een vrouw van haar tas te beroven. Dat lukte niet, maar de politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips. Omroep Flevoland besteedde afgelopen woensdag aandacht aan deze zaak in het tv-programma Bureau Flevoland.

De vrouw liep die nacht met haar vriend rond middernacht op de Voorstraat, vlakbij de Stadswerf. Een onbekende man kwam naast haar fietsen en pakte plotseling de schouderband van haar tas. De man trok hard aan de tas, maar het slachtoffer liet deze niet los. Ze kwam ten val en raakte gewond aan haar knie. De dader liet vervolgens haar tas los en ging er als een haas vandoor op zijn fiets in de richting van de Middenhof. De vrouw heeft bij de politie aangifte gedaan van poging tot straatroof.

Signalement

  • man
  • lichtgetinte huidskleur
  • leeftijd 25 tot 30 jaar
  • zwart haar
  • droeg een Adidas trainingspak
  • reed op een donkere of grijze herenfiets.

Vragen

Heeft u iets van de poging tot straatroof gezien of weet u misschien wie de verdachte is of waar hij woont? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het tipformulier op de pagina van Politie Flevoland om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video verwijderd door politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *