Kort nieuws

Ongeval tussen bestelbus en fietser Cinemadreef

Donderdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een bestelbus en een fietser op de Cinemadreef bij de kruising van de Oscarlaan. De fietser raakte bij het ongeval gewond.

Rond 11:50 uur kwamen de fietser en bestelbus in botsing. De bestelbus reed de Oscarlaan op toen de bestuurder bij het kruisen van de cinemadreef een fietser over het hoofd zag. De fietser is door het toegesnelde ambulancepersoneel behandeld aan de verwondingen en overgebracht naar het ziekenhuis.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen en te analyseren. De Oscarlaan is vanwege de afsluiting van de Cinemadreef een omleidingsroute om naar de Veluwedreef te komen. Gedurende de hulpverlening en het onderzoek is de Oscarlaan niet toegankelijk geweest voor het verkeer. Dit resulteerde in een flinke omweg om bij de Veluwedreef te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *