Kort nieuws

Motorrijder onderuit op de Hogering

Donderdagavond is een motorrijder in de berm van de Hogering beland nadat deze onderuit was gegaan. De motorrijder is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 19:55 uur ging het mis toen twee motorrijders in een bocht van de Hogering tussen de Elementendreef en de A6 reden. Eén motorrijder ging onderuit en belandde met motor en al een paar meter lager onderaan de Hogering. Een familielid die op de andere motor reed is de man te hulp geschoten en in de commotie is zijn motor eveneens op het asfalt beland.

De gewonde motorrijder is door ambulancepersoneel behandeld en met spoed overgebracht naar een ziekenhuis buiten de regio. Een bergingsbedrijf heeft samen met de politie de motor uit de berm getrokken. Beide motoren zijn door de berger meegenomen. Als gevolg van de aanrijding is één rijbaan afgesloten geweest voor het verkeer.

3 gedachten over “Motorrijder onderuit op de Hogering

 • Gisteravond werd er weer keihard gereden (geracet) door motorrijders op de Ring. Heel veel bewoners zijn dit spuugzat. Soms ’s avonds, vaak ook s’nachts. Het is wachten op onschuldige slachtoffers. Wat de bestuurders zichzelf aan doen maakt me niet uit behalve dan dat op de kosten van de staat ook zij weer opgelapt moeten worden en ze verzekeringspremies opjagen met schades, maar wat ze hun omgeving (gevaar en lawaai) aan doen daar heb ik echt geen woorden voor. Ik heb geen idee of dit ongeluk daar iets mee van doen heeft maar de racers zorgen er wel voor dat ik bij elk motor ongeluk met een sportieve motor nu denk “misschien is dit er wel eentje”.

  Beantwoorden
 • Maarten Schaap

  Ik ken deze motorrijder persoonlijk en weet zeker dat dit geen race partij was.
  Hij ging alleen even touren met zijn zoon.
  Helaas heeft hij ernstige verwondingen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *