Nieuws

Man gewond na val van bouwsteiger

Donderdagmiddag is een man van een bouwsteiger naar beneden gevallen. Het bedrijfsongeval vond plaats langs de Evenaar, ter hoogte van de Makassarweg.

De hulpverlening kwam al snel op gang. Het gebied werd afgezet en de bouwplaats werd afgegrendeld. De man is met behulp van een brancard en de aanwezige bouwlift naar beneden gebracht. Een opgeroepen hoogwerker van de brandweer bleek niet nodig te zijn. De man is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Een arts, die met de traumahelikopter naar Almere is gevlogen, is mee gereden met die ambulance.

Het bedrijfsongeval trok veel bekijks, dit kwam voornamelijk omdat de kinderen van een naastgelegen basisschool naar huis mochten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Zowel de recherche van de politie als de Inspectie SZW hebben dit in onderzoek.

Een gedachte over “Man gewond na val van bouwsteiger

  • Reint van dijk

    Was niet 1 maar 7 verdiepingen. Weet niet waar de bronnen vandaan komen maar, klopt niet was er zelf bij. Sterkte aan alle betrokkenen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *