Kort nieuws

Auto ramt lantaarnpaal in Stedenwijk

Maandag aan het begin van de avond is een auto tegen een lantaarnpaal gebotstĀ in de Hengelostraat. Bij de botsing zijn geen gewonden gevallen.

Rond 18:35 uur reed een auto over de Hengelostraat toen het mis ging. De auto belandde met de twee inzittenden tegen een paal en kwam in een parkeervak tot stilstand. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam de brandweer ter plaatse om eventueel de inzittenden te bevrijden.

Uiteindelijk bleek er geen sprake te zijn van beknelling en zijn de inzittenden door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Geen van beiden hoefde mee naar het ziekenhuis. Na ongeveer een half uur konden de hulpdiensten weer retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *