Kort nieuws

Twee aanhoudingen voor overval koerier Almere Haven

De politie heeft dinsdagochtend twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een koerier in Almere Haven. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van de derde verdachte.

Zaterdagochtend 30 januari 2016 werd op de Kimwierde in Almere Haven een 62-jarige man uit Den Bosch overvallen toen hij als koerier aan het werk was. Drie mannen bedreigden de man en gingen er met zijn bestelauto vandoor. Zijn bestelauto werd even later ongeveer 500 meter verderop leeg teruggevonden.

Na intensief onderzoek heeft de recherche dinsdagochtend 23 augustus twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overval. Beide verdachten, 31-jarige en 38-jarige inwoners van Almere, zijn overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. Naast de aanhoudingen heeft het team zoekingen gedaan in onder andere de woningen van de verdachten. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van de derde verdachte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *