Nieuws

Politie op zoek naar gevluchte motorrijder

PolitieheliDonderdagavond zocht de politie in Almere naar een motorrijder die eerder op de avond tijdens een achtervolging aan de politie wist te ontkomen. In de Molenbuurt raakte de bestuurder uit het zicht.

Door met hoge snelheden over het fietspad te rijden wist de motorrijder te ontkomen. De politie is direct gestart met een zoekactie en heeft daarbij een politiehelikopter ingezet. De helikopter is inmiddels alweer boven het gebied verdwenen. De politie vroeg iedereen die de motor had zien rijden te bellen met de meldkamer.

De motorrijder zou al eerder opgevallen zijn. De eigenaar van de motor viel op vanwege een te hoge snelheid, het meerdere malen negeren van een gesloten verklaring en het niet voldoen aan een stopteken. Er zullen bij de eigenaar binnenkort dan ook diverse bekeuringen op de deurmat vallen.

2 gedachten over “Politie op zoek naar gevluchte motorrijder

  • Staat niet geregistreerd als gestolen. Lijkt me dat ze hem dan thuis op kunnen zoeken. Elke avond tussen 00:00 en 00:30 lijkt het ook wel de TT van Assen op de Veluwedreef. Scheurt er ook 1 overheen (soms 2). Uiteraard als er geen flitspalen meer zijn.

    Beantwoorden
  • Niet alleen op de Veluwedreef, maar ook Tussenring, Hogering en Buitenring! En niet alleen motoren, ook opgefokte auto’s.
    Als mensen (véél te) hard rijden, moeten ze zelf weten, maar wees een ander niet tot last!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *