Nieuws

Meerdere aanrijdingen A6 Hollandsebrug

Vrijdag hebben er meerdere aanrijdingen plaatsgevonden op de A6 bij de Hollandsebrug vlak voor de splitsing richting Almere. Bij de aanrijdingen zijn meerdere mensen gewond geraakt. De aanrijdingen veroorzaakte grote files.

De eerste aanrijding ontstond rond 11:30 uur tussen meerdere voertuigen. Door de aanrijding waren ten minste drie rijstroken afgesloten. Hierdoor ontstond een lange file richting Almere. Het is onbekend of er bij de aanrijding gewonden zijn gevallen.

Rond 12:30 uur raakte vier auto’s met elkaar in botsing op nagenoeg dezelfde plek. Omdat er mogelijk sprake was van beknelling kwam de brandweer ook te plaatse. Uiteindelijk bleek er niemand in de voertuigen bekneld te zitten, waarna de brandweer retour kon. Bij de aanrijding zijn twee gewonden gevallen. Nadat de politie klaar was met verkeerstechnisch onderzoek heeft een bergingsbedrijf de auto’s meegenomen.

Het verkeer had veel hinder van de aanrijdingen. Er ontstond een kilometers lange file met ongeveer een uur extra rijstijd richting Almere. Ook richting Amsterdam was er vertraging door een kijkers file. Hierdoor ontstond er ook nog een kleine kop-staart aanrijding, hierbij was geen letsel. Het verkeer werd geadviseerd om via A27/A28 om te rijden. Rond 14:30 uur waren alle rijstroken weer berijdbaar richting Almere.

Een gedachte over “Meerdere aanrijdingen A6 Hollandsebrug

  • De extra rijstijd maakt het gelukkig allemaal weer wat luchtiger.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *