Kort nieuws

Glazenwasser helpt kat uit de problemen

Woensdag aan het begin van de middag is een kat op avontuur gegaan in een flatgebouw aan de Esplanade. Een glazenwasser heeft de kat weer in veiligheid geholpen.

Rond 11:50 uur werd de brandweer gevraagd om met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse te komen voor een kat in de problemen. De kat bleek via een smalle richel achter de balustrade op pad te zijn gegaan waardoor de kat niet meer kon worden bereikt.

Aangezien het even duurde voordat de hoogwerker van de brandweer ter plaatse was werd de hulp van een glazenwasser ingeroepen die met zijn hoogwerker aan de overkant ramen aan het wassen was. Nadat de glazenwasser de kat met de hoogwerker naderde, koos de kat ervoor om veilig terug naar zijn huis te lopen. Nadat de kat in veiligheid was gebracht konden de hulpdiensten weer retour en de glazenwasser weer verder met zijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *