Nieuws

Autobrand Muziekwijk mogelijk aangestoken

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er brand gewoed in een auto die geparkeerd stond aan de Mandolinestraat. De politie onderzoek hoe de brand heeft kunnen ontstaan. 

Rond 03:05 uur sloegen buurtbewoners alarm toen zij een auto in brand zagen staan. De politie was snel ter plaatse en trof de brand onder verdachte omstandigheden aan. De brandweer had de brand, die zich in het motorcompartiment voltrok, snel geblust en keerde hierop retour kazerne. Getuigen hadden drie personen op twee fietsen bij de autobrand gezien. Een jongen fietste alleen op een fiets. Daarachter fietste een jongen met een meisje achterop. Zij fietsen weg richting de Contrabasweg om vervolgens via de Pianoweg richting station Muziekwijk te fietsen.

Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting is de politie na aankomst een onderzoek gestart. Forensische Opsporing van de politie doet onderzoek naar de toedracht van de autobrand. Mensen die iets gezien hebben wat mogelijk met de brand te maken heeft worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *