Kort nieuws

Alweer aanrijding fietsoversteek Argonweg

Donderdagmiddag heeft er opnieuw een aanrijding op de Argonweg ter hoogte van de fietsoversteek plaatsgevonden. Bij de aanrijding is een wielrenner gewond geraakt. 

Rond 12:55 uur werden de hulpdiensten gewaarschuwd voor een aanrijding tussen een wielrenner en een auto. De automobilist heeft de wielrenner vermoedelijk over het hoofd gezien waarna zij met elkaar in botsing kwamen. Omstanders en de politie hebben de gewonde wielrenner geholpen in afwachting van de ambulance. De wielrenner is door ambulancepersoneel behandeld en vervoerd naar het ziekenhuis.

Op deze kruising zijn dit jaar al verschillende aanrijdingen gebeurd. Zo ging het vorige week ook al mis. De verkeersdienst van de politie heeft ter plaatse technisch onderzoek gedaan. Vanwege de afsluiting van het Spoorbaanpad wordt het fietspad dat de Argonweg kruist druk bereden.

Een gedachte over “Alweer aanrijding fietsoversteek Argonweg

  • Stoplicht staat op groen. Logisch dat een automobilist doorrijdt. De automobilist is vast geen almeerder, de idiote combinatie van stoplicht, busbaan en fietspad vind je alleen hier in Almere.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *