Kort nieuws

Wielrenner en scooterrijder botsen tegen elkaar op Stadsweteringpad

Woensdagmiddag heeft er op het Stadsweteringpad een botsing plaatsgevonden tussen een scooter en een wielrenner.

Bij het fietstunneltje wat onder de Cinemadreef door gaat merkten de twee elkaar waarschijnlijk te laat op waarna ze met elkaar in botsing kwamen. De scooterrijder raakte hierdoor gewond. Na een eerste onderzoek door ambulancemedewerkers is hij later naar het dichtbij gelegen Flevoziekenhuis gebracht. De wielrenner kwam er op het oog zonder kleerscheuren vanaf, maar hij is later door de politie alsnog afgezet bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis.

Een verkeersongevallen analist van de politie is ter plaatse gekomen om de situatie op beeld vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *