Persberichten

Vijf auto’s vernield bij Station Parkwijk, politie zoekt getuigen

Meldkamer_1Terwijl een aantal mensen op maandag 27 juni op de trein staat te wachten op Station Almere Parkwijk horen ze ineens lawaai vanaf het nabijgelegen parkeerterrein. Ze zien dat een man doordraait en auto’s aan het vernielen is. Eén van de reizigers belt 112, maar als de politie arriveert, is de man verdwenen. En dat is jammer: de politie wil deze man heel graag confronteren met de schade die hij veroorzaakt heeft want die liegt er niet om.

Op het parkeerterrein waren 5 auto’s beschadigd. Bij één was met een putdeksel de achterruit ingegooid. Ook waren er spiegels van auto’s af, waren er deuken in geschopt en bij sommige auto’s was de ruitenwisser op de achterruit afgebroken.
Meerdere mensen waren getuige. Het gaat vooral om mensen die op het perron stonden en vanaf daar de man zagen. De politie roept iedereen op die nog niet met hen gesproken heeft om contact op te nemen. Dit gebeurde allemaal vorige week maandag 27 juni, rond 5.00 uur ’s morgens.
Volgens getuigen die de politie al wel gesproken heeft, was er ook een vrouw bij de man. Het gaat om een blonde vrouw. Het leek even alsof de twee ruzie hadden. Er is beeldmateriaal waarop de man te zien is. De politie vraagt of de man zich bij hen wil melden; anders zijn ze genoodzaakt de bewegende beelden te laten zien in de uitzending.

Vragen

Er is beeldmateriaal waarop de man te zien is. De politie vraagt of de man zich bij hen wil melden; anders zijn ze genoodzaakt de bewegende beelden te laten zien in de uitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *