Kort nieuws

Verlengde Tussenring open

Gister is het nieuwe deel van de Tussenring in gebruik genomen. De weg loopt vanaf de A6 tot aan de wijk Nobelhorst.

Met de ingebruikname van het nieuwe gedeelte zijn er bij de op- en afrit met de A6 verkeerslichten geplaatst. De weg is ongeveer 1,5 kilometer verlengd en in tegenstelling tot de rest van de Tussenring mag daar 60 km/h gereden worden. Daarnaast bestaat het nieuwe gedeelte uit slechts één rijbaan die voor beide richtingen gebruikt wordt.

Op de kruising werd in het verleden veel gecontroleerd door de politie op het verlenen van voorrang. Bestuurders die van de A6 afkwamen moesten voorrang verlenen aan verkeer wat van en naar de carpoolstrook reed. Dit vonden veel weggebruikers een rare situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *