Persberichten

Verdachten aangehouden voor bezit vuurwapen

Gevaarlijke voortvluchtige aangehouden in Almere Stad-1Op zondag 10 juli rond 03.10 uur kreeg de politie de melding dat er schoten waren gehoord in een parkeergarage in het centrum van Almere Stad. 

Gewaarschuwde agenten zien de betrokken auto vervolgens rijden op de Cinemadreef in de richting van de Veluwedreef. Door middel van een veiligheidsprocedure werden de vier inzittenden gesommeerd uit de auto te komen. Een van hen gooide tijdens deze actie een vuurwapen in de berm. Dit wapen werd later aangetroffen en veiliggesteld. In de auto troffen de agenten nog een hoeveelheid verdovende middelen aan. De vier verdachten, inwoners van Lelystad in de leeftijd tussen 21 en 28 jaar, werden gearresteerd en ingesloten voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *