Kort nieuws

Scooter botst op auto in Muziekwijk

Vrijdagavond zijn er een scooter en een auto met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de J.S. Bachweg met het Tsjaikowskipad. De scooterrijder is hierbij gewond geraakt.

Rond 20:00 uur botste de scooter op de auto. Omstanders hebben direct na het ongeval eerste hulp verleend aan de scooterrijder. Toegesneld ambulancepersoneel heeft het slachtoffer na behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de klap zijn de auto en de scooter zwaar beschadigd geraakt. Gedurende de hulpverlening is de J.S. Bachweg afgesloten geweest. Het fietsverkeer dat over het Tsjaikowskipad reed, kon via het gras om het ongeval heen. De scooter is door de politie mee naar het politiebureau genomen voor technisch onderzoek.

Een gedachte over “Scooter botst op auto in Muziekwijk

  • Dit is een stukje wat heel gevaarlijk is, er vinden daar veel aanrijdingen plaats. Wanneer gaat de gemeente dit aanpakken????

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *