Nieuws

Meerdere gewonden na brand in woning Tussen de Vaarten

In een woning aan het Kurt Schwittersplantsoen is vrijdagavond brand uitgebroken. Meerdere mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 22.40 uur brak de brand door onbekende oorzaak uit. Omwonenden zijn de woning in gegaan om een bluspoging te doen. De brand kon vervolgens snel definitief worden geblust door de brandweer, die met meerdere voertuigen ter plaatse kwam en opschaalde naar middelbrand.

Omdat alle betrokkenen veel rook hadden ingeademd, kwamen drie ambulances ter plaatse om iedereen te onderzoeken en van extra zuurstof te voorzien. Ten minste drie van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Met behulp van een overdrukventilator werd de woning later nog geventileerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *