Persberichten

Man bekeurd voor spugen tegen bus

Almere Centrum StormschadeDinsdagmiddag hebben agenten een man bekeurd op die bij Station Almere Centrum tegen de deur van een bus had geslagen en op de voorruit had gespuugd.

Rond 16.00 uur meldde een buschauffeuse dat er even daarvoor een man voor haar bus had gestaan die wilde dat ze ging rijden. De chauffeuse was echter net klaar met haar rit en stond geparkeerd op de reserveplaats. Ze reageerde dan ook niet op de man. Hij begon te schreeuwen, sloeg tegen de deur en spuugde op de voorruit. Collega’s van de chauffeuse trokken de man weg die vervolgens wegliep. Op aanwijzen van cameratoezicht konden agenten de man, 32 jaar uit Leeuwarden, staande houden. Hij kreeg een bekeuring voor baldadigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *