Kort nieuws

Meerdere aanrijdingen tijdens drukke avondspits

Donderdag aan het einde van de middag hebben er twee aanrijdingen plaatsgevonden op de A6 bij de Hollandse Brug. Zover bekend is er niemand bij de aanrijdingen gewond geraakt. 

De eerste aanrijding gebeurde rond 17:00 uur op de A6 ter hoogte van afrit Almere Poort in de richting van Amsterdam. De hoofdrijbanen van de rijksweg zijn gedurende 45 minuten afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer kon het ongeval alleen via de parallelbaan passeren. Voor zover bekend zijn er geen gewonden bij de aanrijding gevallen.

Rond 17:05 uur ging het mis op de Hollandse Brug richting Almere. Meerdere voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om de inzittenden te controleren op verwondingen. Uiteindelijk is er niemand meegenomen naar het ziekenhuis. Ten tijde van de afhandeling van het ongeval waren de twee meest linker rijstroken gestremd voor het verkeer. Na ruim een uur zijn de voertuigen door een bergingsbedrijf afgesleept en is de rijksweg weer volledig opengesteld voor het verkeer.


 

2 gedachten over “Meerdere aanrijdingen tijdens drukke avondspits

 • Robin IJkelenstam

  Welke ontzettende domme randdebielen hebben die nieuwe constructie bedacht.
  Rechtdoor naar Lelystad waar 2 banen 1 wordt.
  Daarom nemen de meeste automobilisten de 3e baan van links, want die gaat ook naar Lelystad.
  Daarom moet iedereen die naar Almere Stad West moeten rechts inhalen.
  Levensgevaarlijke situatie.
  Sinds die nieuwe constructie sta ik ’s morgens en ’s avonds standaard in de file.
  WAARDELOOS!!!

  Beantwoorden
 • Marc Slingerland

  Echt heel knap. Van Muiden naar Almere was er zo goed als nooit file. Met de nieuwe ‘verbetering’ is het een paar week raak.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *