Nieuws

Groot verkeersinfarct door ongeval Cinemadreef

Woensdagmiddag rond 14:45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Cinemadreef ter hoogte van de Hospitaaldreef. Een groot verkeersinfarct in en rond het centrum was het gevolg.

Bij het ongeval waren twee auto’s betrokken. De ene auto draaide de Hospitaaldreef op komend vanaf de Cinemadreef, toen deze botste met een auto die uit de richting van de Landdrostdreef kwam. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te behandelen.

Vanwege het ongeval werd de Hospitaaldreef vanaf de rotonde voor het Flevoziekenhuis in de richting van de Cinemadreef afgesloten. Daarnaast werd de Cinemadreef vanaf de Landdroststraat in de richting van de Veluwedreef afgesloten. Ook was het links afslaan vanaf de Cinemadreef naar de Hospitaaldreef onmogelijk. Dit resulteerde in grote files in en rond het centrum.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in beeld te brengen. Tijdens het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse ging het niet goed met één van de betrokkenen. Hierom is er opnieuw een ambulance ter plaatse gekomen. Het ambulancepersoneel heeft de betrokkene nagekeken, maar zij hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden.

Een berger is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto’s te bergen.

Een gedachte over “Groot verkeersinfarct door ongeval Cinemadreef

  • Martin Nonneman

    de middag ervoor reed ik vanaf de Cinemadreef richting ziekenhuis…vanaf het ziekenhuis reed iemand met de auto dwars door rood…ik toeterde flink maar de sukkel keek niet op of om…..als ik niet had ingehouden was hetzelfde gebeurt….met dank aan de tegenpartij…de sukkel…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *