Nieuws

Drie ongevallen in korte tijd

Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten druk geweest met verschillende ongevallen. Ten minste één persoon raakte gewond.

Rond 12:30 uur kwamen in Muziekwijk een auto en een scooter met elkaar in botsing op de kruising van het Strawinksypad met de Saint-Saënsgracht. Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Een half uur later, rond 13:00 uur vond er op de Hogering ter hoogte van de Audioweg een eenzijdig ongeval plaats. Een motorrijder reed van het talud naar beneden het water in. Hij is naar het Flevoziekenhuis gebracht, aldus de woordvoerster van de politie.

Enkele minuten later vond op de A6 ter hoogte van Almere Haven opnieuw een eenzijdig ongeval plaats. Een bestelauto met aanhanger belandde op zijn zijkant. De bestuurder kon zelfstandig uit zijn wagen klimmen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond er enkele kilometers file richting Lelystad.

Foto 1: aangeleverd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *