Nieuws

Bussen rijden weer door Kruidenwijk

Bussen rijden weer door KruidenwijkSinds 14:45 uur rijden er weer bussen door de Kruidenwijk. Vanmorgen is losliggend grind door de gemeente weggehaald. Twee personen zijn aangehouden.

Een grote groep jongeren gooide vrijdag- en zaterdagnacht stenen naar bussen die over de busbaan voorbij reden. Vier jongeren forceerden een deur en sprongen vervolgens uit de bus. Zondagavond werd een busje van Service en Veiligheid bekogeld waarop Connexxion besloot per direct niet meer door de Kruidenwijk te rijden.

Bussen op lijn 6, 7 en 153 werden omgeleid via Muziekwijk. Reizigers uit Kruidenwijk moesten zelf zorgen voor alternatief vervoer.

Maandagochtend hebben straatvegers de busbaan schoongemaakt. Ook is losliggend grind op verschillende plekken weggehaald. Maandagmiddag werd bekend gemaakt dat twee verdachten zijn aangehouden. Ook komt er mobiel cameratoezicht in de buurt.

2 gedachten over “Bussen rijden weer door Kruidenwijk

  • Waarom worden die knapen niet in een opvoedingskamp gezet? Daar leren zij wat respect is.
    En repareren wat zij allemaal kapot maken en evt de schade betalen door de opvoeders , het is zo simpel, waarom moeten wij hard werkende burgers hiervoor opdraaien.

    Beantwoorden
    • Niemand heeft gezegt dat jij moet gaan betalen hoor.. en wees niet bang je prijs van de bus gaat écht niet omhoog .. deze jongens hebben meer nodig dan een opvoedkamp.. toen jij kwajonge streken had vroeger deden ze jou er ook meteen heen?. Frustraties mag je uiten maar niet over de rug van een ander die je geen eens kent !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *