Kort nieuws

Brandweer verwijdert gevaarlijk hangende tak

Een grote tak van een boom aan de Grote Vaartweg is zaterdagavond door de brandweer naar beneden gehaald. De tak dreigde ieder moment af te knappen. 

Rond 20:00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een gevaarlijk hangende tak. De brandweer kwam met een hoogwerker ter plaatse om de tak naar beneden te halen. De weg was inmiddels door agenten afgezet.

Met een motorzaag werd de grote tak en een aantal kleine takken van de boom afgezaagd. De tak is vermoedelijk bezweken onder het toenemende gewicht van de bladeren. Het verkeer richting de Oostvaardersdijk heeft enige tijd moeten wachten tot de brandweer klaar was. Nadat alle takken aan de kant waren gelegd werd de weg weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *